Kamperen in Callantsoog aan het strand
28 Mrz
2018

U heeft vakantie en wilt lekker een paar daagjes of een week weg! Ongestoord genieten van rust, ruimte, natuur en luxe. Dan zit u goed bij Strand49, een camping in Callantsoog. U vindt hier alles waar u tijdens een vakantie behoefte aan kunt hebben. De ruimte om te ontspannen, de luxe van een hotel (als u kiest voor glamping) en het strand. Een camping in Callantsoog is een goed idee als u niet te ver weg wil, maar wel echt ‘op vakantie’ wil zijn.

Het strand bij camping Callantsoog

U wilt op vakantie natuurlijk kunnen genieten van een stranddagje. Bij deze camping op Callantsoog zit u zo’n drie kilometer van het strand af. Tijdens een mooie Nederlandse zomer kunt u dan dagelijks genieten van de rust en ruimte op het strand, samen met het hele gezin. Laat het weer het niet toe? Dan kunt u alsnog gaan voor een heerlijke wandeling en daarna neerstrijken bij een van de twee strandtentjes voor een warme chocomelk, wijntje of een lekkere lunch of diner. Goed nieuws voor gezinnen met een hond: de trouwe viervoeter is op het strand vlakbij de camping in Callantsoog ook welkom!

Glamping of camping?

Heeft u wel eens van het principe ‘glamping’ gehoord? Een mix tussen glamour en camping. Het betekent dat u ‘luxe’ kampeert. Op deze camping in Callantsoog kunt u als u gaat voor glamping, kiezen uit verschillende huisjes:

  • Strandlodge
  • Beachloft
  • Strandbungalow
  • Design Cabin
  • Chalet
  • Strandbungalow
  • Safaritent

Al deze huisjes zijn qua inrichting anders, maar hebben een paar dingen gemeen. Zo hebben ze allemaal een eigen hoekkeuken, badkamer met ligbad of douche, slaapkamer en een ‘tuin’. Op die manier hoopt de camping in Callantsoog uw vakantiegevoel te optimaliseren en u de optimale kampeerervaring te geven.

[H2] Omgeving camping Callantsoog

In de omgeving van de camping in Callantsoog is voor jong en oud genoeg te doen. Op de camping zelf kunnen de ouders lekker ontspannen in de tuin, terwijl de jongste gezinsleden zich vermaken in een van de vele speeltuintjes. In de omgeving van de camping in Callantsoog zijn genoeg fiets- en wandelpaden waar de natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Bovendien is het strand op kleine afstand van de camping en is er in de nabijgelegen dorpjes genoeg te winkelen, eten en doen voor iedereen. Benieuwd geworden of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de camping.

hochsauerland

info@hochsauerland-ferienwohnungen.de